Adıyaman İl Müftülüğü ve İl Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından "15-21 Mayıs Aile Haftası" dolayısıyla "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" konulu konferanslar düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonlarında düzenlenen konferanslara Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen, İl Vaizi Ahmet Köroğlu ve Kur’an Kursu Öğreticisi Kudret Köroğlu konuşmacı olarak katıldı.

Yapılan etkinlikler ile ilgili konuşan İlçe Müftüsü Ali Macit, "İlçemizde Diyanet İşleri Başkanlığımızın halkımıza yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerde önemli bir ivme yakaladık. İlçemizde görev yapan imam hatip, müezzin kayyım ve Kur’an kursu öğretici arkadaşlarımızla birlikte görev mahallelerimizin dışında da halkımızın ihtiyaç duyduğu her noktada bize duyulan ihtiyaca cevap vermeye gayret ediyoruz. Hızla değişen ve dijitalleşen dünyada yeni bir alan olarak karşımıza çıkan sosyal medya platformlarının da yaşadığımız hayattan ayrı düşünülemeyeceğini, insani ve ahlaki değerlerimizin hayatımızın tamamını kuşattığının farkındalığına yönelik düzenlenen konferanslara İlgi ve alaka yoğun ilgi oldu." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan