Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganı ile yürütülen 2023 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonuna halkın her kesiminden destek gelmeye devam ediyor.

Organizasyon kapsamında Hakkari İl Müfülüğü ve TDV Hakkari Şubesinca açılan Kurban Bağış Standını ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, TDV'ye kurban bağışında bulunarak destek oldu.

Başkan Yardımcısı Zibek yaptığı açıklamada, "Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV aracılığı ile dünyanın her noktasında bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yardım edilmesi, kurban eti dağıtılması ve gönüllere dokunan faaliyetler yapılması İslam kardeşliği adına önemli bir hizmettir. Bu hayırlı hizmetlere azda olsa katkı vermek mutluluk vericidir. Bu vesileyle yapılan hizmetlerden dolayı İl Müftülüğü ve TDV Hakkari Şubesi çalışanlarına teşekkür ederim." dedi.

Kurban vekaletini TDV Hakkari Şubesi adına kabul eden İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit de duyarlılığı ve güzel temennileri nedeniyle Başkan Yardımcısı Zibek’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Editör: Ömer Ceylan