Gökçeada İlçe Müftülüğünce düzenlenen ve 32 grup, 75 öğrencinin katılımıyla "Her ay bir görev yap, sürpriz hediyeyi kap!" sloganıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Vav Kuşağı Yarışması" kapsamında ikinci ay görevini yerine getiren öğrencilere ödülleri verildi.

"Peygamberimizin bir hadisini hayatında uygula" başlıklı Şubat ayı görevinin tamamlanmasıyla birlikte TDV Gönüllüsü hayırsever bir vatandaşın destekleriyle alınan termos hediyeleri İlçe Müftüsü Celal Atasoy, koordinatör din görevlileri, öğrenciler ve ailelerin katılımlarıyla düzenlenen programla yarışmacılara verildi.

Gökçeada Fatih Camii’nde gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Müftüsü Atasoy, yarışmacılara Peygamberimiz ve Hadis temalı görevlerini tamamlamaları ve hazırladıkları videolar ile başarılı bir şekilde yansıtmaları dolayısıyla teşekkür ederek, Mart ayı görevini açıkladı.

Yarışmacılar Mart ayında "Ramazan'da hayatına yerli ve milli ürünler kat" şeklindeki görevlerini ay sonuna kadar tamamlayacak.

29 Mayıs İstanbul’un Fetih yıl dönümünde düzenlenecek olan final programı ile nihayete erecek olan yarışma, öğrencilerin milli ve manevi duygularının gelişimi ve sanatsal kabiliyetlerini artırmaya yönelik verilen aylık görevler ile devam edecek.

Editör: Ömer Ceylan