Gökçeada İlçe Müftülüğünce düzenlenen ve 32 grup, 75 öğrencinin katılımıyla "Her ay bir görev yap, sürpriz hediyeyi kap!" sloganı çerçevesinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Vav Kuşağı Yarışması" kapsamında üçüncü ay görevini yerine getiren öğrencilere ödülleri verildi.

"Ramazan ayında hayatına yerli ve milli ürünler kat" başlıklı Mart ayı görevinin tamamlanmasıyla birlikte TDV Gönüllüsü hayırsever bir vatandaşın destekleriyle alınan akıllı saat hediyeleri İlçe Müftüsü Celal Atasoy, koordinatör din görevlileri, öğrenciler ve ailelerin katılımlarıyla düzenlenen programla yarışmacılara verildi.

Gökçeada Şehitler Camii’nde gerçekleştirilen programda konuşan İlçe Müftüsü Celal Atasoy, yarışmacılara görevlerini tamamlamaları dolayısıyla, teşekkür ederek, Nisan ayı görevini açıkladı. Bu kapsamda yarışmacılar, "Allah’ın varlığını kanıtlayan bir video hazırla" şeklindeki görevlerini ay sonuna kadar tamamlayacak.

29 Mayıs İstanbul’un fetih yıldönümünde düzenlenecek olan final programı ile nihayete erecek olan yarışma, öğrencilerin milli ve manevi duygularının gelişimi ve sanatsal kabiliyetlerini artırmaya yönelik verilen aylık görevler ile devam ediyor.

Editör: Mehmet Öztürk