Ferizli Merkez Camii'nde Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu. Nasretin Hoca ile oyunlar oynayan çocuklar, doyasıya eğlendi.

Yaklaşık 600 çocuk ve ailesinin katıldığı programda; halat çekme, çuval yarışı, deve cüce, balon şişirme gibi oyunlar oynandı.

Nasreddin Hoca Buluşma 33

Programla ilgili konuşan İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı, "Başkanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) işbirliği protokolü kapsamında kültürümüzü, değerlerimizi ve tarihi şahsiyetlerimizi gençlerimize tanıtmak; ayrıca camii eksenli din hizmetlerinin verimliliğini arttırmak, gençlere camiiyi tanıtmak ve sevdirmek amacıyla düzenlenen Nasreddin Hoca Ferizli’de programını hazırlayan ve çocuklarımızın camide hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlayan Nasreddin Hoca ekibine teşekkür ediyorum. Nasreddin Hoca çocuklarımızı hem eğlendirdi hem de çocuklarımıza dini bilgiler öğretti. Çocuklarımız camilerimize aileleriyle gelerek caminin manevi atmosferinden istifade ettiler. Eminim ki çocuklarımızın camide yaşadıkları bu güzel hatıralar akıllarında hep taze kalacaktır. Bu vesileyle; programa katılan yavrularımızı, cami görevlilerimizi tebrik ediyor bu güzel etkinlikte emeği olan Müftülüğümüz personeline  ve Nasreddin Hoca gösteri ekibine tekrar teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz’a, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’ya, Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Nasreddin Hoca Buluşma 11

Çocuklara yönelik düzenlenen programlarla çocukların hem eğlenmesi hem de yeni bilgilerle tanışması hedefleniliyor.

Editör: Ömer Ceylan