Üsküdar Hacı Nûri Topbaş Camii’nde gerçekleşen "Günahsız Bir Gün, Manevi Gençlik Kamp" programını ziyaret eden Üsküdar İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz yatsı namazında gençlerle buluştu.

Gençlerle hasbihal eden Müftü Yavuz, "Sevgili Gençler! İnsan ömrü çok hızlı akıp gidiyor. Sizin böyle ortamlarda vakit geçirmeniz çok kıymetli. Belki şu an bunu fark edemeyebilirsiniz ama ileriki yaşlarda bu günlerin size ne kadar güzellik kattığını göreceksiniz." dedi.

Ümraniye Cami Buluşması 11

20 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kamp programı ile ilgili bilgi veren Hacı Nûri Topbaş Camii Uzman İmam Hatibi Bilal Aydemir şunları ifade etti:

"Yedincisini düzenlediğimiz 'Günahsız Bir Gün Manevi Gençlik Kampı', yatsı namazı ile başlıyor ve diğer gün sabah saat 10:00’da kamp değerlendirmesi ile son buluyor. Kamp programı kapsamında yatsı ve sabah namazı cemaatle kılındı, sohbetler yapıldı. Ayrıca futbol, film saati gibi etkinliklerle çeşitli ikramların da yer aldı. Haftalık sohbet ve kaynaşma buluşmalarının, aylık olarak kamp programları şeklinde yatılı olarak devam ediyor. Gençlerimiz toplumumuzdaki bireylerin yalnızlaştığı, tek çatı altında bile kendi odalarına çekilip yalnızlaşan aile fertlerinin bulunduğu günümüzde, birliğin beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gördüler. Cemaatle namaz kılmanın, manevi sohbete katılmanın, ilim meclisinde bulunmanın sosyal faaliyetlere engel olmadığını; aksine bir plan çerçevesinde hem ibadetlere hem de sosyal faaliyetlere vakit ayrıldığında kişinin hayatının daha da bereketlendiğini, güzelleştiğini idrak ettiler."

Ümraniye Cami Buluşması 33

Kampı programı sabah namazı cemaatle kılınmasının ardından kahvaltı ikramı ile devam etti. Sonrasında tecrübe paylaşımı programı gerçekleştirildi.

Editör: Ömer Ceylan