Ünye İlçe Müftülüğü,  Kur'an kursu öğreticilerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş ve Kur'an kursu öğreticileri katıldı.

Merkez Döşemedibi Mahallesi Camii İmam Hatibi Süleyman Şimşek'in Kur'an tilaveti ile başlayan programın açılışında konuşan İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, "İkisi yatılı olmak üzere 35 Kuran kursumuzda 120 öğretici olduğunu, bütün hocaların fedakarca görev yaptığını" ifade etti.

ünye-33

Müftü Okuş, "Peygamber efendimiz (sav) buyuruyor ki 'Ya öğreten ol ya öğrenen ol, ya da onları destekleyen ol dördüncüsü olma' diye bizleri uyarıyor. Bu manada okullarda öğretmenlik yapan hocalarımız, Kur'an kurslarında öğretmenlik yapan hocalarımız, hakikaten çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetişmesine katkı sağlıyorlar. Bütün öğretmenlerimizin ve hocalarımızın o kadar büyük emekleri var ki anlatmakla bitiremeyiz. Hepsine minnettarız. Ahirete irtihal eden bütün öğretmenlerimizi ve hocalarımızı rahmetle anıyor, çalışan siz değerli hocalarımıza ve öğretmenlerimize sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum." dedi.

Program yapılan kahvaltı ve duanın ardından sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan