Ardahan Valiliğine atanan şu an Türkiye’nin en genç valisi unvanına sahip Hayrettin Çiçek, ayağının tozu ile Ardahanlı gençleri ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının gelenekselleşen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında sürdürülen kampa katılan Vali Çiçek, gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Çiçek, "Elbette ilk önce sizleri ziyaret edeceğim. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin eğitiminden, hayata dair beklenti ve ihtiyaçlarınızdan bizler sorumluyuz ve her daim yanınızda olacağız.  Unutmayın ki iyi ahlak olmadan gelecek inşa edilemez." ifadelerini kullandı.

Vali'den diyanet gençliği ziyaret2

İl Müftüsü Adem Karadeniz eşliğinde, kampta görev alan öğreticilerden faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çiçek, Serhat Ulu Camii bünyesinde bulunan henüz faaliyete geçmeyen Diyanet Gençlik Merkezi’ni de ziyaret ederek plan ve projesiyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Vali'den diyanet gençliği ziyaret3

Ardahan Müftüsü Karadeniz ve ekibine teşekkür eden Vali Çiçek, Serhat Ulu Camii’nde namaz sonrası vatandaşlarla hasbihal etti.

Editör: Emin Altıntaş