Tomarza Müftülüğü ile Adana Üniversitesi iş birliğinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı "Aile Danışmanlığı ve Eğitimi" kapsamında Kur’an kursu öğreticilerine haftada 2 gün olmak üzere 3 ay boyunca 480 saatlik online eğitim verildi.

Eğitimi başarı ile tamamlayan Kur'an kursu öğreticilerine Tomarza İlçe Müftülüğü tarafından Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezi’nde belge takdim töreni düzenlendi.

Düzenlenen programa Tomarza İlçe Müftüsü Mürsel Gökdere, Brüksel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Psikolojik Danışman Aygül Bahar Yılmaz, Uzman Aile Danışmanı Adnan Kalkan ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Tomarza Program 22

Törende konuşan İlçe Müftüsü Gökdere, "Aile umut ve muhabbetle kurulur, bilgi ve merhametle ayakta durur. Başkanlığımız ve Tomarza İlçe Müftülüğü olarak ailenin kurulması, korunması ve kuvvetlenmesine yönelik pek çok proje ve çalışmalar yürütüyoruz. Kur’an kursu öğreticilerimizin Aile Danışmanlığı Sertifika Programı’na başvurmaları ve belge almaları da bu alanda sahada daha profesyonel ve etkin çalışmaları için önemli olacaktır." dedi.

Tomarza Program 11

Protokol konuşmaları sonrası Kur’an kursu öğreticilerine belgeleri takdim edildi.

Editör: Ömer Ceylan