Diyanet İşleri Başkanlığı Tokat İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Birimi tarafından organize edilen umre turları yoğun talep görüyor.

Bu kapsamda Tokat İl Müftülüğü, umre ibadeti ve Kudüs konusunda farkındalık oluşturmak ve bilgilendirmek amacıyla, Ali Paşa Camii önünde umre standı açıldı.

Stant açılışında konuşma yapan Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Yalçınkaya, "Tokat İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Bürosu olarak vatandaşlarımıza umre turları hakkında bilgi vermek amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Böylece umreye gitmek isteyen vatandaşlarımıza, servisli, yürüme mesafeli otel tip umre turları, öğrenci, öğretmen, veli turları ile üniversite öğrencilerine yönelik umre turları, Kudüs bağlantılı umre turları ile ilgili tüm bilgilendirmeleri yapıyoruz." dedi.

Ayrıca her türlü kolaylığın sağlandığı umre turlarında % 40 peşin geri kalanı vade farksız 3 taksitle de ödeme kolaylığının bulunduğunu da hatırlatan Yalçınkaya, "Ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız , Tokat İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Bürosuna müracaat edeceklerdir." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan