Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Şubesince "Gönüllü Buluşmaları" düzenlendi.

TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi  koordinesinde gerçekleştirilen program kapsamında Trabzon ve Rize İl Müftülükleri ziyaret edildi.

20230718GONULLUBULUSMASI01

TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi Başkanı Nihal Kasap ve Giresun heyeti, Trabzon ve Rize İl Müftülüklerini ziyaret ederek kurum amirleri ve TDV gönüllüleriyle istişarelerde bulundu.

20230718GONULLUBULUSMASI03

- "Birlikte daha güçlüyüz"

"Gönüllü Buluşmaları" hakkında bilgi veren TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi Başkanı Nihal Kasap, "Bu önemli buluşma, bizleri bir araya getirerek TDV'nin hedefleri doğrultusunda ortak fikirler geliştirmemizi ve gelecekteki projelerimize yön vermemizi sağladı.  Toplantıda, TDV Kadın Kolları olarak amacımız olan toplumumuzdaki dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi kesimlere destek sağlama konusunda fikirlerimizi paylaştık. Her bir gönüllümüzün tecrübeleri ve bilgisi, bu alanda etkili ve sürdürülebilir projeler tasarlamamıza yardımcı oldu. Bizleri en güzel şekilde misafir eden Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Trabzon İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz, TDV Kadın Kolları Rize Şubesi Başkanı Ayla Vanlı, TDV Kadın Kolları Trabzon Şubesi Başkanı Lütfiye Bayraktar hocalarımız ile TDV gönüllülerine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

20230718GONULLUBULUSMASI04

20230718GONULLUBULUSMASI05

Editör: Giresun Müftülüğü