Değirmentepe Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa İlçe Müftüsü ve TDV Gökçeada Şubesi Başkanı Celal Atasoy, TDV Kadın Kolları Şube Sorumlusu Asiye Karakuş, TDV gönüllüleri ve "Vav Kuşağı" projesinde görev alan din görevlileri katıldı.

Katılımcılara hitap eden İlçe Müftüsü Atasoy, "TDV Gökçeada Şubesi Kadın ve Gençlik Kollarımızın bugün hamdolsun ikinci kuruluş yıldönümü vesile ile bir araya geldik. Türkiye Diyanet Vakfımız tarafından yurt içi ve yurt dışında sürdürülen yardım, eğitim ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra İlçe Müftülüğümüzce yürütülen çeşitli projelere destek olarak gece gündüz demeden, büyük fedakarlıkla her fırsatta insanların iyiliği için koşturan 'Yeryüzünde iyilik egemen oluncaya dek' şiarıyla gönüllere dokunmaya devam eden tüm gönüllü kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Yeryüzünde iyilik ve adaletin tesisi için her türlü gayretin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bireysel ve toplumsal olarak gösterilmesi gerektiğini vurgulayan İlçe Müftüsü Atasoy, "Çalışmalarınızda Cenabıhaktan muvaffakiyetler diliyor, her bir gönüllümüzü gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Yıl boyunca sürdürülecek faaliyetlerin de istişare edildiği programda katılımcılara çeşitli hediyeler de takdim edildi.

Editör: Ömer Ceylan