19 milyon öğrenci, 17-20 Nisan'da 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ikinci ara tatiline girdi.

Ramazan Bayramı ile birleştirilen tatile giren Karslı öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından kitap hediye edildi.

kars-tatil-hediyesi-22

İsmet Paşa İlkokulu'nu tatil öncesi son ders saatinde ziyaret eden TDV genç gönüllüler, öğrencilerle vakit geçirerek tatil hediyesi olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

kars-tatil-hediyesi-33

Kars İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram,  öğrencilerin tatil ve bayramlarını tebrik ederek "TDV Kars Şubesi Gençlik Kollarımız tarafından bugün bayram tatili öncesi öğrencilerimize bayram hediyesi olarak 'Hediyem Kitap Olsun' projesi kapsamında hazırladığımız kitapları hediye ettik. Amacımız Öğrencilerimizin bayram tatillerini kitapla değerlendirmelerini sağlayarak; onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve Başkanlığımız yayınlarıyla öğrencilerimizi tanıştırmaktır. Ben bu vesileyle hayırseverlerimize ve TDV Kars Şubesi Gençlik Kolları üyeleri ve gönüllülerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Ceylan