Suşehri İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde "Diyanet Kültür Şenlikleri" programı düzenlendi.

Suşehri Kılıçkaya Barajı Piknik alanında yapılan programa Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve gençlik merkezinin gönüllü gençleri katıldı.

Öğrencilerin katıldığı mini golf, matrak, ok atışları, halat çekme, mendil kapmaca ve çuval yarışlarını ilgiyle takip eden İlçe Müftü Vekili Vaiz Osman Özbay, "Kültür Şenliklerine katılım sağlayan Atatürk Ortaokulu öğretmenleri ile öğrencilerine, velilere ve gençlere teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam edeceğini" söyledi. 

İlçe Müftülüğünce gençlere yönelik yapılan çalışmalarını anlatan Gençlik Koordinatörü Mustafa Can ise "Gençlerin, her zaman milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, çalışkan ve niçin yaratıldığının ve sorumluluklarının neler olduğunu bilmesi gerekir. Bizleri ileriye taşıyacak olan siz gençlerdir. Çünkü genç demek gelecek demektir. Her durum ve şartta sizlerin yanında olduğumuzu unutmayın." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan