Suluova'da hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hayırseverlerin desteğiyle umreye gönderilmişti.

Şube Müdürü Uğur Konçak başkanlığında hafız öğrenciler ve ailelerinin bulunduğu toplam 213 kişilik kafile, Medine'deki ziyaretlerini tamamlayıp ihramlarını giyerek Mekke’ye ulaştı.

Suluova Hafızlarının Umre Sevinci 33

Medine'de bulunan Mescid-i Nebevi, Kuba Mescidi, Yedimescidler, Kıbleteyn Mescidi ve Uhud Dağını ziyaret eden umreciler duygulu anlar yaşadı.

Suluova Hafızlarının Umre Sevinci 22

Öğrencilerin umreye gelme organizasyonuna büyük emek veren ve alt yapısını hazırlayan Şehzadeler Hafızlık Kur’an Kursu Öğreticisi Ahmet Ardıç öğrencilerle her sabaha hatim programı düzenlediklerini ifade ederek "Öğrencilerimizle burada bulunmak tarif edilemez bir duygu. Burada her sabaha hafızlarımızla hatim programları düzenleyerek kutsal beldelere hafızlarımızın gelmesine vesile olan hayırsever vatandaşlarımızın geçmişlerinin ruhları için, vatanımızın müdafa ederken şehit olan polislerimiz ve askerlerimiz için, başta Gazze ve Filistin olmak üzere ülkemizin ve tüm dünya mazlumlarının felaha ermesi için dualar ettik. Rabbim dualarımızı kabul buyursun. Yapacağımız umre ibadetimizde de bizlere kolaylıklar versin." diye konuştu.

Editör: Ömer Ceylan