Sultanbeyli İlçe Müftülüğünce "2023 Yılı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dinç, "6 Şubat depremi sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı personelimiz takdire şayan bir duruş sergilemiştir. Deprem felaketinde ortaya konan ruh tam bir iman ve istikamet ruhudur. Tamamen insani, hasbi ve Rıza-i ilahiye yönelmiş bir ruh. Devlet millet el ele yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz." dedi.

kadir-dinç-sultanbeyli-11

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, tüm katılımcıların Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek Başkan Yardımcısı Dinç'e teşekkür etti.

kadir-dinç-sultanbeyli-22

Konferans programı öncesinde Sultanbeyli Merkez Camii'nde düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimine katılan Başkan Yardımcısı Dinç, program sonrasında Sultanbeyli İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile Nazlı Aydın Merkez Yatılı (Kız), Soğuksu Ayşe Aksu Yatılı (Kız) ve İmam Şafi Yatılı (Erkek) Kur’an kurslarını hizmete açtı.

kadir-dinç-sultanbeyli-66

İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda ise hayırsever iş adamları ile emekli olan din görevlilerine plaket takdim etti.

kadir-dinç-sultanbeyli-55

Müftülük Hizmet Binasında incelemelerde bulunan Dinç, Sultanbeyli İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan’dan bilgi aldı.

Editör: Ömer Ceylan