Kayseri Valiliği ERVA projesi kapsamında Kayseri İl Müftülüğü tarafından açılan İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü sporcuları ve velileri İl Müftüsü Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kayseri ERVA Koordinasyon Başkanı Esra Özmeşe Kuşkaya tarafından İl Müftüsü Akkuş’a ERVA Projesi ve İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü’nün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Sporculardan Müftülüğe Ziyaret 11

Kayseri İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü’nün gençlerin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yükseltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duyguları bakımından dengeli ve sağlıklı biçimde yetişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip olmaları ve gençlerin spora kazandırılması, sporun geliştirilmesi amacıyla kurulduğunu belirten İl Müftüsü Akkuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sporculara teşekkür etti.

Müftü Akkuş, sporculara Peygamber Efendimiz (sas)’in hayatından örnekler verdi ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Kayseri ERVA Koordinasyon Başkanı Kuşkaya’ya ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Müftü Akkuş tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Sporcular, geçliğe ve spora verdiği desteklerden dolayı Müftü Akkuş’a teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Ziyarette Kayseri ERVA Koordinasyon Başkanı Esra Özmeşe Kuşkaya, İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü Koordinatörleri Mustafa Taşkanat, Ali Osman Erdem, Muay Thai Antrenörleri İlayda Güvercin, Yücel Haspolat, İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü Sporcuları ve velileri hazır bulundular.

Editör: Ömer Ceylan