2020 yılından itibaren Sinop İl Müftülüğü görevini yürütürken Mustafa Düzgüney’in Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Sinop İl Müftülüğünce veda programo düzenlendi.

Müftü Düzgüney, düzenlenen programda Müftülük personeli ile vedalaştı.

Programda duygularını dile getiren Müftü Düzgüney, “Programa katılan herkese teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz dinledim ve çok memnun oldu. Ben buraya ilk geldiğim zaman Alaaddin Camii’nde, tüm Sinopluların sevgisine ve muhabbetine talibim diyerek göreve başlamıştım. Bir yerdeki topluluğun sevgisine talip olan kimse o topluluk için hizmet etmek ile mükelleftir. Bizim bulunduğumuz bu makamlar, adeta bir bayrak yarışıdır. Bayrak yarışında teslim almış olduğunuz bayrağı daha ilerilere götürmek için gayret etmenizi gerektirir.” dedi.

Sinop-Müftüsü-Düzgüney’e-veda-programı02

Düzgüney, “Millete hizmet noktasında göz ardı etmememiz gereken bir nokta var ki, yapılan hizmetler bir kişinin münferiden yapacağı işler değildir. Bu, ekip işidir. Bu hizmetleri sizlerle birlikte hep beraber başardık. Cenabhak’ta bizleri muvaffak kıldı. Birlik ve beraberliğin bulunduğu yerde hizmet bereketlenir ve muvaffakiyet hasıl olur.” diye konuştu.

Program sonunda Müftülük çalışanları Mustafa Düzgüney’e hediye takdiminde bulundu.

Editör: Ammar Esenkal