Seyhan İlçe Müftülüğü Kuba Camii organizesinde Kenan Şengül Şenbayrak İlkokulu'nda 4. Sınıf öğrencilerine yönelik "Peygamberimizi Öğreniyorum" kitabından sorumlu oldukları bilgi yarışması yapıldı.

Yarışma sonunda düzenlenen törenle Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman, Okul Müdürü Erhan Menziletoğlu, Seyhan Müftülüğü Şube Müdürü Halit Köse, Okul Müdür Yardımcısı Metin Özel, Kuba Camii İmam Hatibi Emrullah Sarman ve sınıf öğretmenleri dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

adana-ödül-11

Ödül töreninde konuşan Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman, "Peygamberimizin hayatını öğrenmek için yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Bu yarışmanın kaybedeni yoktur. Peygamberimizi tanımak, onu sevmek ve kendimiz için örnek almak, çocuklara verdiği değeri bilmek bizler için çok önemli.  Milli ve manevi değerlerle yetişmemiz ve hayatta başarılı olmak için çok çalışmamız, öğretmen ve ailelerimizin sözünden çıkmayıp başarılı öğrenciler olmamız çok önemli ve değerlidir. Programda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Erhan Menziletoğlu ise ortak çalışmaların devamını temenni ederek teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan