Seydikemer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Seydikemer Şubesi Kadın Kolları iş birliğinde sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine "Çay Simit Bizden Başarı Sizden" sloganıyla ikramlarda bulunuldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Seydikemer Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda kurulan stantta öğrencilere ikramda bulunan İlçe Müftüsü Orhan Turan, sınav haftasındaki gençlerin moral ve motivasyonunu artırmak ve destek olmak amacıyla yapılan bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

muğla-simit-ikramı-11

Gençlik Koordinatörü Yılmaz Eren de "Müftülüğümüzün faaliyetlerini tanıtmak, gençlerle daha yakın iletişim halinde olmak, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla 'Çay Simit Bizden, Başarı Sizden' projesini gerçekleştirdik. Sınav gününde kahvaltı yapmaya bile zaman bulamayan öğrencilerimize çay ve simit ikram ederek sınavlarında başarı diledik. Uygulamamız Cuma gününe kadar devam edecektir." şeklinde konuştu.

muğla-simit-ikramı-33

Öğrenciler de verilen hizmetten dolayı teşekkür ederek, zorlu bir sınav haftasında Seydikemer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Kadın Kolları tarafından yapılan bu faaliyetin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

Editör: Ömer Ceylan