Tirebolu İlçe Müftülüğü ile Tirebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde "Gençlik Buluşması" düzenlendi.

Tirebolu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde GSB Tirebolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşma Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programa konuşmacı olarak katılan Giresun İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, gençlerin milli ve manevi değerler ekseninde kültürel donanımlarını artırmak, doğru yönlendirmelerle yüreklerindeki dinamizmi ortaya çıkarmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

20230612GSBTRB02

"Tüm insanlığın umudu olun"

Geleceğin teminatı olan gençleri çok önemsediklerini ifade eden İl Müftü Yardımcısı Sarıgül, "Değerli gençler, sizler, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan nesilsiniz. Bu yüzden sorumluluklarınızın farkında olmanız, kendinizi geliştirmeniz ve manevi değerlere sahip çıkmanız büyük önem taşıyor. Sizlerin fikirlerine, düşüncelerine ve bakış açınıza büyük değer veriyoruz. Yeteneklerinizi geliştirmek, başarılarınızı desteklemek ve topluma faydalı insanlar olmanızı sağlamak için her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.dedi.

20230612GSBTRB03

"İslam’ın aydınlık mesajları yolunuzu aydınlatsın"

 Gençlerden Kur’an-ı Kerim’in ve Hz. Muhammed’in (sas) çağları aşan mesajlarını idrak etmelerini isteyen Sarıgül, "İnanıyorum ki, Kur’an-ı Kerim’in ve Sevgili Peygamberimizin rehberliğinde, barışı ve hoşgörüyü benimseyen bir nesil olarak geleceğimizi aydınlatacaksınız.  Son olarak, bu buluşmada edindiğiniz bilgileri hayatınıza taşımanızı ve çevrenizde etkileyici bir örnek olmanızı diliyorum. Birbirimize destek olalım, sevgi ve saygıyla yaklaşalım ve hep birlikte daha güzel bir dünya inşa edelim.  Hepinize başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun." diye konuştu.

Programa Tirebolu İlçe Müftüsü İdris Başkıran, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Durmuşkaya, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ebru Çelik, Tirebolu İlçe Müftülüğü personeli, Mevlana Kur’an Kursu öğreticileri ve lise öğrencileri katıldı.

20230612GSBTRB04

Editör: Giresun Müftülüğü