Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban kesim organizasyonuna destek yağıyor.

Organizasyona anlamlı bir destek de Sapanca İlçe Müftülüğünden geldi.

Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak ve Müftülük personellerinden İmam Hatip Oktay Soytürk Fikri Daştan, Sedat Duran ile emekli İmam Hatip Süleyman Avcı, kurban vekaletlerini TDV'ye verdi.

sapanca-kurban-haber-11

Organizasyonun kardeşlik için önemli olduğunu belirten Müftü Koçak, personelle birlikte 9 adet kurban bağışında bulunulduğunu söyledi.

Vekalet yoluyla kesilen kurbanların, deprem bölgesi başta olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını hatırlatan Müftü Koçak, "Vatandaşlarımız kurbanlarını İlçe Müftülüğümüze gelerek, cami ve Kur’an kurslarımızdaki din görevlilerimiz aracılığıyla veya ilgili banka şubelerine giderek ve bagis.tdv.org.tr adresinden yapabilirler." dedi.

Müftü Koçak ve personelin kurban vekaletlerini TDV adına kabul eden TDV Sapanca Şube Temsilcisi Rüstem Yıldız, kurban bağış makbuzlarını teslim ederek teşekkür etti.

Editör: Ömer Ceylan