Kur'an ve Sünnet temelinde aile olma bilincini güçlendirmek, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla Sakarya’da "Baba Okulu Seminerleri" 14 Aralık 2023 tarihinde başladı.

4 hafta sürecek eğitim, Adapazarı Hidayet Cami Kütüphanesinde Perşembe akşamları vaizler Hasan Efiloğlu, Süleyman Keskin, Abdullah Aksoy ve Mahmut Kayabaşı tarafından gerçekleştiriliyor.

Seminerlere dair konuşan Sakarya Müftüsü Mehmet Aşık "Güçlü Aile, Güçlü Toplum  temasıyla ilimizde Aile ve Dini Rehberlik Bürolarımız tarafından ailenin korunması yönünde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Faaliyetlerimiz sadece kadınlara ve çocuklara yönelik olmamaktadır. Erkeklere yönelik gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden birisi de Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 81 ilimizde gerçekleştirilen Baba Okulu Seminerleridir. 4 hafta sürecek olan bu eğitimlerimiz yıl boyu dönemler halinde devam edecektir. Seminerlere katılan vatandaşlarimiza ve seminerleri gerçekleştikten hocalarımıza teşekkür ederim." dedi.

Editör: Ömer Ceylan