Diyanet İşleri Başkanlığı’nın "Gençliğe Değer" projesi kapsamında öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak ve gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla erkek öğrencilere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı" düzenlendi.

12-14 yaş aralığındaki Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik Ardeşen Tulunoğlu Dursun Efendi Kur’an Kursu’nda düzenlenen 3 günlük kampta öğrenciler, Gençlik Koordinatörleri eşliğinde manevi etkinliklerle birlikte kamp oyunları, futbol, halat çekme gibi oyunlar oynadılar, musiki dinletisi programı gerçekleştirdiler, ahlak dersleri aldılar, doğa yürüyüşü yaptılar, çiğ köfte ve mangal keyfi yaparak tatillerini dolu dolu geçirdi.

Kamp sonunda düzenlenen yarışmada gençlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak maksadıyla düzenlediğimiz Gençlik Kampı’nda öğrencilerimiz birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. İnsanlarla iyi ilişkiler kurabilme ve kendini geliştirme becerisi ile cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandılar. Bu manada tatillerini güzel bir ortamda geçiren genç öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen Gençlik Koordinatörlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Rize Müftülüğü