Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen panele, Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma ile Prof. Dr. Şerafettin Gölcük ve eski Milletvekili Hüseyin Kansu konuşmacı olarak katıldı.

Panel, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın mesajıyla başladı.

Başkan Erbaş, “Öncelikle İslami ilimler alanında ülkemizde derin izler bırakan hocaların hocası Prof. Dr. Muhammed Tayyip Okiç merhumun anısına düzenlemiş olduğunuz panele davet etme nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hayatını ilme adayan güzide bir alimi nesillerimize tanıtan bu anlamlı programın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Panelde konuşan Sancaktepe İlçe Müftüsü Soylu, “Ömrünü ilme vakfetmiş, İslam Medeniyetinin tanınmasına hizmet etmiş, geride bıraktığı eserleri ve talebeleriyle tarihe iz bırakmış Prof. Dr. Muhammed Tayyip Okiç için düzenlenen programa katılım sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Panele, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Çiftçi, Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Bosna Hersek’in Tuzla Kantonu’ndan gelen heyet ve misafirler katıldı.

Editör: Ammar Esenkal