Tokat Müftülüğü, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi (TOGÜ) koordinesinde çok sayıda katılımcı ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Kariyer Fuarı'na katıldı.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarda üniversite öğrencilerinin kariyer ve işe alım mülakatları, staj başvuruları ve iş dünyası hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanıyor.

Kurum ve kuruluşların stant açarak faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunduğu fuarda, Tokat İl Müftülüğü de stant açtı.

Müftülük standını ziyaret eden üniversite öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları ve gençlere yönelik faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Stantta ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığınca aylık olarak yayımlanan Diyanet Aile, Diyanet Çocuk ve Geçerken dergilerinin tanıtımı yapıldı.

İl Müftüsü Pamuklu, açılış programı sonrası Tokat İl Müftülüğü ve TDV tarafından açılan standı ziyaret ederek, gelen öğrenci ve katılımcılarla sohbet etti. 

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı ve beraberindeki heyet, Tokat İl Müftülüğü ve TDV Tokat Şubesi tarafından açılan standı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Numan Hatipoğlu, TDV Anı Defterine duygu ve düşüncelerini yazmasının ardından ziyaret sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan