Diyanet İşleri Başkanlığının projelerinden "Yazımda Kardeşlik Var" temalı programlar il ve ilçe müftülüklerince düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce "Yazımda Kardeşlik Var" temasıyla kamp gerçekleştirildi.

İzmit İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde Rabia Hatun Kur'an Kursu’nda düzenlenen etkinliğe 25 öğrenci katıldı.

Beylikdüzü Müftülüğünce “Yazımda Kardeşlik Var” temalı doğa kampı2

Kampa liderlik eden Gençlik Koordinatörü Şefika Kaya Meriç, "2023 yılı yaz Kur'an Kursları döneminde öğrencilerimiz başta Kur'an-ı Kerim'i doğru okumak ve onun bize gösterdiği ahlaki öğretileri anlayabilmek için çabaladılar. Bu doğrultuda eğitim alan öğrencilerimiz için sosyal faaliyet olması bağlamında kamp tertip etmeye karar verdik. Kocaeli, Sapanca ve Adapazarı çevresinde farklı yerleri ziyaret ettik. Hem eğlendik hem de farklı mekanlarda alanında uzman öğreticilerimizle yaptığımız derslerle milli ve manevi değerlerimize yeni bilgiler ekledik. İzmit İlçe Müftülüğü Rabia Hatun Kur'an Kursu'na misafir olduk. Bu kursta, tam da kampımızın adını taşıyan kardeşlik, paylaşmak, birlik ve sosyalleşmek gibi güzel hasletleri yerinde kavradık. Bu vesileyle bu projeye ve bizlere katkı sunan başta Beylikdüzü İlçe Müftüsü Kadir Koçak hocamız olmak üzere Beylikdüzü Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler, memnuniyetlerini ifade ederek İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.

Editör: Emin Altıntaş