İstanbul Müftü Yardımcısı Hüseyin Demirhan, göçmen ailelerin çocuklarının da eğitim gördüğü Bağcılar İlçe Müftülüğü Fahreddin Paşa Camii 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nu ziyaret etti.

İl Müftü Yardımcısı Demirhan, Bağcılar İlçe Müftülüğü Göç Koordinatörlüğü tarafından yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

İl Müftü Yardımcısı Demirhan, “Bağcılar ilçemizde yürütülen bu projeyi yakından görmek istedim. Gerçekten beklediğimden daha iyi koşullarda yavrularımız eğitim görüyor. Çalışmalarından dolayı başta İlçe Müftümüz olmak üzere kurs öğreticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Bağcılar İlçe Müftüsü Celal Büyük ise "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın her konuda iyi bir şekilde eğitim almaları için gerekli hizmetleri vermek bizim görevlerimizdendir. Bağcılar Müftülüğü Göç Koordinatörlüğümüz, buradaki öğrencilerimizle yakından ilgileniyor. Kursumuzda Türk öğrencilerimizin yanı sıra yabancı uyruklu öğrenciler de eğitim görüyor. Öğrenciler, ayrı sınıflarda eğitim görüyor. Teneffüs ve aktiviteler zamanında beraber zaman geçiriyorlar. Kursumuzda görev yapan hocalarımıza bu evlatlarımızla ilgilendiklerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan