Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kursu öğrencilerinin motivasyon ve özgüvenlerini arttırmak, bilgi ve beceri düzeylerini sınamalarını sağlamak ve birbirleriyle kaynaşma ve tanışma fırsatları sunmak amacıyla düzenlenen "2023 Yılı Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması"nda bölge finalleri gerçekleştiriliyor.

Bu  kapsamda Burdur'da gerçekleştirilen Akdeniz Bölgesi Finali'nde, birinci olan Isparta Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Muhammed Salih Karadeniz ödüllendirildi.

Bölge birincisi Karadeniz ve hocasını kabul ederek hediye takdiminde bulunan İl Müftüsü Bayram Şahin, "Burdur’da yapılan bölge yarışmasında Isparta’mızı başarı ile temsil ederek birinci olan bölge birincisi olan Muhammed Salih Karadeniz öğrencimizi tebrik ediyorum.  Bu başarının arkasında gizli kahramanlarımız var. Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğretimini deruhte eden Kur’an kursu öğreticilerimiz ve öğrencimizin hocalarına da teşekkür ederim. Cenabıhak’tan temennimiz Muhammed Salih öğrencimiz gibi öğrencilerimizin sayılarını artırsın. Ömrünü Kur’an'a vakfeden gençlerimizin sayısını artırsın. Türkiye finalinde öğrencimiz için başarı temenni dilek ve duaları bekliyoruz inşallah." şeklinde konuştu.

Editör: Ömer Ceylan