Seminerde İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü yardımcıları Yusuf Dikmen, Durdane Coşkun, Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman ile Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Hançer hacı adaylarına bilgilendirmede bulundu.

730 Hacı adayının katılımıyla gerçekleşen seminerde konuşan İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Hac yolculuğunun Müminler için özlemlerin en büyüğü, kavuşmaların en heyecanlısı ve yolculukların en hayırlısı olduğunu söyledi.

adana-hac-11

Müftü Taşcı, "Yüce Allah yolculuğunuzu mübarek kılsın. Böylesi bir imkânı bahşettiğinden dolayı yüceler yücesi Mevlamıza hamd-u senalar olsun. Sizler orada dualarınızın kabulü için döneceksiniz, günahlarınızın affı için döneceksiniz, daha fazla Allah'a yakın olabilmek için koştukça koşacaksınız. Ben şimdiden hacca gidecek hacı adaylarımızın makbul ve mebrur bir hac yapmalarını, gidemeyip bekleyen kardeşlerimizin de en kısa zamanda gitmelerini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

Adayların büyük ilgi gösterdiği seminer de bazı hacı adaylarının gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Hac Seminerine gelemeyenler için 20-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ramazanoğlu Camii'nde ve Ceyhan ve Kozan ilçelerinde ise eğitim seminerlerinin 22-23 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Editör: Ömer Ceylan