Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, bir dizi program için Durankaya Beldesine geldi.

İlk olarak "Oku-Yorum" projesi çerçevesinde Durankaya Beldesi Güvenir Camii'nde din görevlileriyle bir araya gelen İl Müftüsü Fakirullahoğlu, "Din görevlileri olarak vatandaşlara örnek olma gibi bir görevimiz var. Bizim helal ve doğruluktan taviz vermememiz, sarık cübbemizin lekelenmemesi lazım. Sözümüzün tesirli olması için yaşantımızın da söylediklerimizle uyuşması, konuştuklarımızla değil yaptığımız güzelliklerle anılmamız lazım.  Kötülüklerle dolu çağımızda sizler iyiliğin temsilcilerisiniz. Genç nesiller size emanettir. İslam’ın temel esaslarını anlatır, yaşar ve yaşatmaya çalışırsak gelecekte çok temiz nesillerin yetişmesine vesile oluruz. İsteseniz yeniden dirilişin adresi sizler olabilirsiniz." ifadelerinde bulundu.

Akabinde 85 yaş üzeri yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret eden İl Müftüsü Fakirullahoğlu, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diledi.

Il Müftüsü Durankayada 33

Öte yandan İl Müftüsü Fakirullahoğlu Şehit Teğmen Abdulselam Özatak Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir  araya  geldi.

Il Müftüsü Durankayada 11

Öğrencilere sosyal medyayı doğru kullanma konusunda tavsiyelerde bulunduktan sonra sorduğu soruya doğru cevap veren bir öğrenciye tablet hediye etti.

Editör: Ömer Ceylan