Hakkari Müftülüğüne bağlı Hatice - Ömer Utlu Kur'an Kursu'ndaki programa İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş ile  yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

İl Müftülüğü faaliyetlerine dair basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müftü Fakirullahoğlu, TDV 2023 Vekaletle Kurban Kesin Organizasyonu ile Yaz Kur'an Kurslarına dair bilgilendirmede bulundu.

Öte yandan yakın zamanda yıkım işi tamamlanıp inşaatına başlanacak olan Hacı Sait Camii plan ve projesi hakkında bilgi veren Müftü Fakirullahoğlu, caminin bir an önce tamamlanabilmesi için destek çağrısında bulundu.

Basın mensupları adına konuşan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş ise "İl Müftümüzün bu jestinden memnun olduk. İl Müftülüğünce yapılacak her çalışmada elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bize düşen ne varsa Müftülükle iş birliği içerisinde olacağız. Özellikle yıkılma riski taşıyan Hacı Sait Cami'inin yıktırılıp yeniden inşaatına başlanacak olması ilimizde sevinçle karşılanmıştır. Biz basın mensupları olarak İl Müftülüğü yetkililerine ilimizin gelişimi için yaptıkları faaliyetler ile gönüllere dokunan hayırlı çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

Karşılıklı görüş alış-verişinden sonra hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle program sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan