Düzenlenen programa Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Müslüman Ülke ve Topluluklar Daire Başkanı Dr. Abdulcelil Alpkıray, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İlçe Müftüsü Osman Güneş, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceyhun Karpuz, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Şimşek, İslami İlimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Harun Abacı, daire personeli, gençlik koordinatörleri ve Filistinli öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Rektör Kutluhan, Filistinli öğrencilere sahip çıkılması, birlik ve beraberliğin sağlanması, ümitvar olunması gerektiğini belirterek öğrencilere iftar ve burs verilmesi sebebiyle İlçe Müftüsü ve ekibine teşekkür etti.

İl Müftüsü Pamuklu ise, Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle öğrencilere metanet ve sabır dileyerek herkesin elinden gelen gayret ve yardımı yapması gerektiğini belirtti.

İlçe Müftüsü Güneş de, Filistin ve Gazze’de yaşanan soykırımın bir an evvel sonuçlanması ve Gazze halkının muzaffer olması için dua ettiklerini, ümmetin emaneti olan bu öğrencilere sahip çıkılması gerektiğin belirterek katılımlarından ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Program yemek ikramı ve burs dağıtımının ardından sona erdi.

Editör: Mehmet Öztürk