Yaz Kur’an Kursularında; öğrencilere dini eğitimlerin yanı sıra yüzme, okçuluk, satranç, el sanatları ve spor faaliyetleri gibi çeşitli eğitimler ve etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Etkinlikler ile öğrenciler camide ders yaptıkları arkadaşlarıyla birlikte ortak faaliyetler gerçekleştirip, takım ruhu becerisi kazanıyor.

Melikgazi’de Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası düzenlendi (14)

Bu kapsamda Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Tınaztepe Camii Yaz Kur’an Kursu organizesinde yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuva kapsamında çocuklarla bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Gençlerimiz hem dini değerlerimizi öğreniyor hem de güzel vakit geçiriyor. Böylesi güzel bir organizasyonu düzenledikleri için de başta Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir olmak üzere Tınaztepe Camii İmam Hatibi Ahmet Başeğmez’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Melikgazi’de Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası düzenlendi (12)

Kazanan takıma ödüllerini veren İl Müftüsü Akkuş, çocuklarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının yer aldığı kitap standını ziyaret etti.

Etkinliğe Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, din görevlileri, yaz Kur’an kursu öğrencileriyle aileleri katıldı.

Editör: Emin Altıntaş