TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde (KAGEM) gerçekleştirilen buluşmaya Manisalı kadınların ilgisi yoğun oldu. 

TDV gönüllüleriyle tanışmak, kaynaşmak ve Manisa’da gerçekleştirilecek faaliyet ve projeler hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen programda, TDV Manisa Kadın Kolları Temsilcisi Hayrunnisa Erdinçli faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Manisa Iyiliğe Gönüllü Kadınlar 22

- "Yedi kıtada insanlığa hizmet ediyoruz"

Erdinçli, "Yarım asırdır iyilik yolunda çalışmalar sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı, gönüllülük çalışmaları vesilesiyle şehrimizde, ülkemizde ve yedi kıtada insanlığa hizmet etmeye devam ediyor. Yüreğinde daha fazla iyilik yapma düşüncesi ve niyeti bulunan tüm gönül dostlarımıza bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

- "Mavi yelekli melekler"

Mavi yelekli TDV gönüllülerinin yaptıkları hizmetlerle vatandaşlar tarafından "mavi melekler" olarak tanımlandığını kaydeden Erdinçli, "Gazze'de büyük sıkıntılar yaşayan müslüman kardeşlerimiz için düzenlediğimiz kermeste ve Filistin yararına el ele vererek ürettiğimiz karpuz figürlü anahtarlıklara verdiğiniz destek ve emekler için müteşekkiriz." ifadelerini kullandı.

Manisa Iyiliğe Gönüllü Kadınlar 11

Programda Manisa İl Müftülüğü Vaizleri Müzeyyen Kabukçu ve Havva Yavuz tarafından "Filistin ve Mescidi Aksa Bizim Neyimiz Olur?" konulu sunum gerçekleştirildi.

- "Boykot ise boykot, dua ise dua"

"Bizim için Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ne kadar kıymetli ise Mescid-i Aksa da o kadar kıymetlidir" diyen İl Vaizi Kabukçu, "Gazzedeki kardeşlerimiz için üzerimize düşeni yapmak hususunda, boykot ise boykot, dua ise dua ve elbette çocuklarımızı bilinçlendirme konusunda elimizden gelen gayreti göstermeyi tavsiye ediyorum. Bir gün hep birlikte özgürlüğüne kavuşmuş Mescidi Aksa’ya gitmek için duacıyım." diye konuştu.

Manisa Iyiliğe Gönüllü Kadınlar 44

Program Filistinli mazlumlar için yapılan dua ile sona erdi.

Manisa Iyiliğe Gönüllü Kadınlar 33

Program sonunda tüm gönüllü hanımlara TDV Manisa Kadın Kolları tarafından çiçek takdim edildi.

Editör: Ömer Ceylan