Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Diyanet Gençlik Spor Kulübü tarafından Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde bulunan liselere yönelik düzenlenen "Spor Yapıyoruz, Birbirimizi Tanıyoruz" Liseler Arası Futbol Turnuvası, üçüncülük ve final maçları ile sona erdi.

Müsabakalar sonucunda TOKİ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birinciliği elde ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Halit Görgülü Anadolu Lisesi ikinciliği, Manisa Endüstri Meslek Lisesi de turnuvada üçüncülüğü elde etti.

kaybedeni-olmayan-yarışma-22

Şampiyon olan okula kupa ve madalyanın yanında 1500 lira para ödülü verilirken, ikinci okula madalya ve 1000 lira para ödülü, üçüncü olan okula da madalya ve 500 lira para ödülü verildi.

Ödül töreninde konuşan İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, "Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle eğitilmelerinin yanı sıra aralarındaki sevgi, saygı, kardeşlik, arkadaşlık ve kaynaşmayı artırmak, müsabaka ruhunu geliştirmek ve güzel anılar biriktirmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu gibi etkinlikler çok kıymetlidir. Bu turnuva adı üzerinde çocuklarımızın hem spor yapmalarına hem de birbirlerini tanıyıp kaynaşmalarına, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazanmalarına vesile olan bir ekinlik oldu. Turnuvaya katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, bundan sonra gerçekleştirilecek tüm etkinliklerimize katılımlarını bekliyorum." diye konuştu.

kaybedeni-olmayan-yarışma-11

Müftü Güller turnuvaya katılan öğrencileri tek tek tebrik ederek madalya ve ödüllerini takdim etti.

kaybedeni-olmayan-yarışma-44

Ödül töreninin sonunda Manisa İmam Hatipliler Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener ve takımın teknik sorumlusu Muharrem Kazer tarafından, Manisa İl Müftüsü olarak görevine yeni başlayan Dr. Hasan Hüseyin Güller'e isminin yazılı olduğu Manisa İmam Hatipliler Spor Kulübü forması takdim edildi.

Editör: Ömer Ceylan