Bayburt İl Müftülüğüne bağlı Oruçbeyli Kur’an Kursu’nun fiziki ömrünü tamamlaması nedeniyle kursun yeniden inşası için İl Müftülüğü ile hayırsever iş insanı ve Bayburt Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Seyhan arasında protokol imzalandı.

Bayburt Valiliği Binası’nda düzenlenen imza töreni, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’in himayelerinde gerçekleştirildi.

İmza töreninde konuşan Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “Oruçbeyli Köyü Hafızlık Erkek Kur’an Kursu binası fiziki olarak yıpranmış ve yeni bir binaya ihtiyaç duyulmaktaydı. 120 öğrenci kapasiteli Hafızlık Erkek Kur’an Kursu olarak hizmet verecek kurs inşaatını annesi ve babası hayrına, hayırsever iş insanı Süleyman Seyhan üstlendi. Seyhan en kısa sürede kurs binasını tamamlayarak Bayburt İl Müftülüğüne teslim edeceğini belirtti. Rabbim çıktığı bu hayırlı yolda yardımcısı olsun.” dedi.

Müftü Başoğlu, “Bayburt İl Müftülüğümüzün hizmetlerine desteklerini esirgemeyen Süleyman Seyhan, Oruçbeyli Kur’an Kursu Dernek Başkanı Ferit Battal ve tüm dernek üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Valimiz Cüneyt Epcim ve destek veren tüm kurum ve birim amirlerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan