Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Bu kapsamda Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler, Filistin bayraklı yardım kutusunda biriktirdikleri harçlıklarıyla kampanyaya destek oldu.

Minikler kumbaralarını Köyceğiz İlçe Müftülüğüne gelerek TDV Şubesi Başkanı ve İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz'e teslim ettiler.

Muğla Yardım 11

Filistin için başlatılan yardım seferberliğine minik öğrencilerin de katılmasından ziyadesiyle memnun olduğunu ve duygulandığını ifade eden İlçe Müftüsü ve TDV Şubesi Başkanı Karagöz, "Köyceğiz Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda eğitim-öğretim gören minik öğrencilerimizin harçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Başta yürekleri kocaman yavrularımızı, tüm Kuran Kursu öğreticilerimizi ve öğrencilerimizin ailelerini göstermiş oldukları bu anlamlı hassasiyetten dolayı tebrik ediyorum. Tüm dünyanın gözü önünde çocukların, kadınların, yaşlıların velhasıl tüm çaresizlerin öldürüldüğü bu savaşın en kısa sürede sona ermesini rabbimden niyaz ediyorum." dedi.
 

Editör: Ömer Ceylan