Kırşehir İl Müftülüğüne bağlı Hacı Narin Hacı İhsan Yeşilli 4-6  Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını mazlum ve mağdur Filistin’de ve Gazze de İsrail saldırılara hedef olan yaşıtlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na  bağışladı.

Kendileri minik, yürekleri kocaman olan çocuklar, kumbaralarını ve kendi hazırladıkları oyuncakları Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi görevlilerine teslim etti.

Mazlum Filistin ve Gazze halkı için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İl Müftüsü ve TDV Kırşehir Şube Başkanı Mustafa Tekin, "Kırşehir İl Müftülüğümüze bağlı Hacı Narin Hacı İhsan Yeşilli 4-6  Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını mazlum ve mağdur Filistin’de ve Gazze de İsrail saldırılara hedef olan yaşıtlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı. Bu güzel davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum." dedi.

Kurs  öğreticileri de çocuklarda  Filistin'e  destek bilincinin oluşması noktasında konuyu derslerde işlediklerini belirterek bu tarz etkinliklerle gündemin diri tutulmasını amaçladıklarını söylediler.

Editör: Ömer Ceylan