Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Çarşı Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencisi Yusuf Alp Köse (5)'nin Kur'an'ı hatmetmesi dolayısıyla program düzenlendi.

Kurs öğreticileri Emine Çay, Arzu Serçe ve Hacer Kılıç rehberliğinde Kur'an-ı Kerim öğrenen minik Yusuf Alp Köse, Kur’an-ı Kerim’i baştan sona okudu.

Hatim programına Kırıkkale İl Müftü Vekili Hacı Turan Demircioğlu, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, kurs öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

"Çocuklarımız Kur'an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşıyor"

Kur’an-ı Kerim öğrenen ve hatim okuyan öğrencileri tebrik eden İl Müftü Vekili Demircioğlu, "Kendimi âdeta cennet bahçesinde hissettim. Dinimizin özü, Kur’an-ı Kerim’in özü sevgiyle eğitimdir. Rüyalarına günah girmemiş yavrularımız bu yaşta fıtratlarına uygun bir şekilde Rabbimizi, Peygamberimizi, kitabımızı öğreniyorlar. Bu nezih ortamda çocuklarımız Kur’an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşıyor. Biz de onların sevincine ortak olduk. Bu çocuklarımıza emek harcayan başta öğreticilerimiz olmak üzere, anne, babalara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Programın sonunda Kur'an'ın minik hadimlerine çeşitli hediyeler verildi.

Editör: Ömer Ceylan