Diyanet İşleri Başkanlığınca toplumsal yapının önemli bir kesimini oluşturan gençlerin ve çocukların milli ve manevi değerler çerçevesinde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla paydaş kurumlara manevi danışman görevlendirmesi yapıldı.

Bu kapsamda İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görev yapan manevi rehberlerin katılımı ile istişare toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesi İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü iken Erzurum Pazaryolu İlçe Müftüsü olarak atanan İsa Güler’e plaket ve başarı belgesi takdim töreni düzenlendi.

Kayseri Manevi Rehberler Istişare 22

İl Müftüsü Akkuş, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü iken Erzurum Pazaryolu İlçe Müftüsü olarak atanan İsa Güler’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Müftü Akkuş tarafından Gençlik Koordinatörü Güler’e teşekkür plaketi ve Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir tarafından da Başarı Belgesi takdim edildi.

Kayseri Manevi Rehberler Istişare 33

Tören sonrası Manevi rehberlerin çalışmalarını değerlendiren Müftü Akkuş, "İl ve ilçe müftülükleri olarak gençlerimize manevi rehberlik ediyoruz. Çok önemli bir misyonumuz var. Bütün personelimizle sahada çalışıyoruz. Gönüllerine ve kalplerine girmediğimiz bir gencimiz ve selam vermedik insanımız kalmasın." ifadelerini kullandı.

Manevi rehberler tarafından 2023 yılının son çeyreğinde yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği ve 2024 yılında yapılması planlanan faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan