Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor.

Bu kapsamda Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, kendisi ve eşi adına TDV Kavaklıdere Şubesi’ne kurban bağışında bulunarak 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Kaymakam Oray Güven’i makamında ziyaret eden  Kavaklıdere İlçe Müftü Vekili Durmuş Ali Çetmi, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonunun yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Güven'e makbuzunu takdim eden İlçe Müftü Vekili Çetmi, "İlçemiz Kaymakamı Sayın Oray Güven ve eşi hanımefendi kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı Kavaklıdere Şubemize bağışlayarak, Başkanlığımız ile Türkiye Diyanet Vakfının mazluma, mağdura ve ihtiyaç sahiplerine umut olmak için işbirliği içerisinde yürüttüğü 2023 yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonuna destek verdiler. Kaymakamımıza ve değerli eşlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kurbanını TDV'ye emanet eden Kaymakam Güven, organizasyonun hayırlı olmasını diledi.

Editör: Ömer Ceylan