Kars İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kollarınca Merkez İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar dağıtıldı.

Kars Tdv Kitap Hediye 22

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları üyeleri Merkez İmam-Hatip Ortaokulu sınıflarını gezerek öğrencilerle vakit geçirip tüm öğrencilere hediye olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitapları hediye etti.

Kars Tdv Kitap Hediye 11

İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram, "Okuyan, düşünen, milli ve manevi değerlerine sahip, bir neslin yetişmesine katkı sunmak için İl Müftülüğümüz koordinesinde TDV Kars Şubesi Kadın Kollarımız tarafından geleceğimiz olan gençlerimize 'Hediyem Kitap Olsun' projesi kapsamında hazırladığımız kitapları Miraç Kandilinde hediye ettik. Amacımız yavrularımızın bilgi, ahlak, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve Başkanlığımız yayınlarıyla öğrencilerimizi tanıştırmaktır. Ben bu vesileyle kitapların temininde katkı sağlayan hayırseverlerimize ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları uza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Ceylan