Kars İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Gençlik Kollarınca İstiklâl İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar takdim edildi.

Kar Hediyem Kitap Olsun 55

TDV Kars Şubesi Gençlik Kolları üyeleri İstiklâl İlkokul ve Ortaokul sınıflarını gezerek öğrencilerle vakit geçirip tüm öğrencilere hediye olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

Kar Hediyem Kitap Olsun 44

Kars İl Müftüsü ve TDV Kars Şubesi Başkanı Hamza Bayram, "Okuyan, düşünen, milli ve manevi değerlerine sahip, bir neslin yetişmesine katkı sunmak için TDV Kars Şubesi Gençlik Kollarımız tarafından geleceğimiz olan yavrularımıza 'Hediyem Kitap Olsun' projesi kapsamında hazırladığımız kitapları hediye ettik. Amacımız yavrularımızın bilgi, ahlak, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve Başkanlığımız yayınlarıyla öğrencilerimizi buluşturmaktır. Ben bu vesileyle kitapların temininde katkı sağlayan hayırseverlerimize ve TDV Kars Şubesi Gençlik Kolları'na teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kar Hediyem Kitap Olsun 33

Kar Hediyem Kitap Olsun 22

Editör: Ömer Ceylan