Karaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonuyla 24-26 Ocak tarihleri arasında 12-14 yaş öğrencilere yönelik düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Eğitim Kampı" kapanış programıyla sona erdi.

Zenbilli Ali Efendi Kur'an Kursu ve Yunus Emre Kız Kur’an Kursunda düzenlenen kampa katılan öğrencilere, üç gün boyunca Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin (sav) Hayatı, Değerler Eğitimi, Cemaat ile Namaz Bilinci konularında dersler verildi. Akıl ve zeka oyunları, futbol, masa tenisi, satranç turnuvaları, bilgi yarışmaları, sinema gösterimi gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

Kampın sonunda düzenlenen kapanış programında gençlerle bir araya gelen İl Gençlik Koordinatörü Vaiz Salih Han, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizle Diyanet İşleri Başkanlığımız arasında bir ünsiyet oluşturabilmek, etraflarına tefekkürle bakabilmelerine yardımcı olmak, değişen dönüşen dünyada kendi değerlerimizle barışık kalabilmek, fert olarak yapabileceklerinin farkına varıp üstat Necip Fazıl'ın ifadesiyle sağına soluna bakmadan aileleri için, ülkemiz ve devletimiz için 'ben de varım' diyebilen bir nesil inşa edebilmeyi hedefliyoruz. Derdimiz yeni neslin doğru yol üzerinde olma ve kalma mücadelesini anlamak ve anlatabilmektir. Kampımıza katılan tüm gençlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kampa katılan bütün öğrencilere İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Editör: Ömer Ceylan