Kağıthane İlçe Müftülüğüne bağlı Çeliktepe Merkez Camii Erkek Kur'an Kursunda hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 26 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenledi.

kağıthane-hafız-33

Çeliktepe Merkez Camii'ndeki merasimde hafızların sevincine ortak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Dr. Muhlis Akar, "Başkanlığımız kuruluşundan bu yana nice hafızlar yetiştirip milletimizin hizmetine sunmuştur. Bu görevine daima devam edecektir. Hafız gençlerimizin Kur'an'ın rehberliğinde bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum." diye konuştu.

kağıthane-hafız-66

İl Müftü Yardımcısı İsa Aktaş ise Kur'an-ı Kerim-i hıfz etmenin büyük bir onur olduğunu dile getirerek, "Hafızlarımızı kutluyorum ve Yüce Kitabımızı hayatlarına da tatbik etmelerini Rabbimden niyaz ediyorum." dedi. 

kağıthane-hafız-44

Açılışta konuşan İlçe Müftüsü Necmettin Kayar da "Kur'an Kursumuzda hafızlıklarını tamamlayan 26 talebimize belgelerini teslim edeceğiz. Bu bizim için de, kendileri için de, aileleri için de büyük bir gurur. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum.vYetiştiren hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

kağıthane-hafız-22

Konuşmaların ardından hafızların Kur'an-ı Kerim tilavet ettiği program, belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan