6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve Kayserili hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan kırtasiye malzemeleri Kahramanmaraş, Malatya ve Hatay’daki depremzede öğrencilere ulaştırıldı.

Kadın kollarından depremzede öğrencilere destek (14)

Gerçekleştirilen yardım kampanyası hakkında bilgi veren Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve Kayserili hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan kırtasiye yardım malzemeleri ile bir nebze de olsa, yeni eğitim öğretim döneminde deprem bölgesinde ikamet eden ailelerin yükünü hafifletmek istiyoruz." dedi.

- "Gelin ve bebek bohçaları ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı"

Müftü Akkuş, "Ayrıca TDV Kayseri Kadın Kolları tarafından ‘Hayata Başlarken Projesi’ kapsamında gelin ve bebek bohçaları hazırlanarak deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Gerçekleştirilecek faaliyetlerde emeği geçen tüm kadın gönüllülerimize ve Kayserili hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kadın kollarından depremzede öğrencilere destek (15)

Editör: Emin Altıntaş