Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın(TDV) başlatmış olduğu "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına öğrenciler harçlıklarıyla destek oluyor.

Bu kapsamda Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Kur’an Kursu’nun erkek hafızlık öğrencileri ile 4-6 yaş grubu öğrencileri Filistinli kardeşleri için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını paylaştı.

iskilip-filistin-destek-33

Öğrenciler harçlıklarını Filistin'de zulüm gören kardeşlerine ulaştırılmak üzere TDV İskilip Şubesi başkanı İlçe Müftüsü Şuayip Güllü’ye teslim etti.

iskilip-filistin-destek-11

Müftü Güllü, "Bu anlamlı davranışlarından dolayı hafızlık öğrencilerini ve 4-6 yaş miniklerini, anne babalarını ve kurs öğreticilerini tebrik ediyorum. Hafızlık öğrencilerimiz bir aylık harçlıklarını bağışladılar. 4-6 yaş miniklerimiz ise, kumbaralarıyla destek verdiler. Ayrıca 4-6 yaş grubu Kur’an kursumuz öğreticileri ve velilerinde destekleriyle bir kermes düzenlediler. Buradan elde edilen toplam 25 bin TL geliri de Filistin’e bağışladılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoru. Allah hayırlarını kabul etsin." dedi.

Editör: Ömer Ceylan