Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesindeki yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik il ve ilçe müftülüklerince sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Hanak İlçe Müftülüğünce yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Damal Halk Eğitim Merkezi’nde "Yüzme" ve Selamverdi Mahallesi Camii’nde "Bilgi Yarışması" etkinlikleri gerçekleştirildi.

Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Hanak İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu’dan aldı.

Kaymakam Koşansu, "Başta İlçe Müftümüz olmak üzere, sizleri yetiştiren ve yaz Kur’an kurslarına gönderen anne babalarınıza ve sizleri bilgilerle donatan hocalarınıza teşekkür ediyorum.” dedi. 

ardahan yüzme

İlçe Müftüsü Eyüp Kalkan ise "Yaz Kuran kurslarımıza devam eden öğrencilerimizin derslerindeki başarılarının yanı sıra sportif etkinliklerle de onların zamanlarını verimli geçirmeleri için etkinlikler düzenlemekteyiz. Amacımız öğrencilerimizin başarılı ve aynı zamanda ahlaklı bireyler olmalarını sağlamak. Bu tür sosyal ve sportif faaliyetler öğrencilerin ilgisini çekmekte. Böylece hem yaz Kur’an kurslarına devamlılık sağlanmakta hem de öğrenciler etkinliklerde arkadaşlarıyla bir araya gelerek doyasıya eğlenmektedirler." şeklinde konuştu.

Etkinliklerden memnun olduklarını belirten öğrenciler, emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: Emin Altıntaş