Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakrullahoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Hakkari'de 4 binden fazla ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırıldığını bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV iş birliğinde yürütülen vekaletle kurban organizasyonuna Hakkari’de 900'den fazla vatandaşın yurt içi ve yurt dışında kesilmek üzere kurban vekaleti verdiğini hatırlatan Müftü Fakirullahoğlu, şunları söyledi:

"Vekaletini aldığımız kurbanları en iyilerinden seçtik. Kurbanları usulüne uygun kesip her muhtaç aileye dörder kilo olacak sekilde paket yaptık. Bu paketleri din görevlilerimiz vasıtasıyla sağ elin verdiğini sol el duymayacak şekilde kapı teslim yaptık. Emanet olarak aldığımız kurban vekaletlerini en güzel şekilde değerlendirme gayreti içinde olduk. Bu gibi hizmetlerden dolayı vatandaşlarımız Başkanlık ve Vakfımıza duydukları güveni her ortamda dile getirdiler. Bu vesileyle kurban vekaletini vakfımıza veren vatandaşlarıma ve gecesini gündüzüne katarak vekaletle kurban organizasyonu hakkında halkımızı bilgilendirmeye çalışan din gönüllülerine şükranlarımı sunarım."

hakkari-kurban-tdv-22

Editör: Ömer Ceylan